Binnen de vereniging proberen we veel voor onze leden te organiseren. Zo hebben we een seizoensopening, kampen en verschillende activiteiten door het jaar heen. Buiten de door de Ayers Rookies georganiseerde activiteiten moedigen we onze leden ook aan om mee te doen aan activiteiten bij andere klim/boulderhallen. Onderaan deze pagina zie je een agenda van activiteiten in de regio, neem gerust een kijkje.

Voor wie het leuk vindt is er ook een app groep voor wie interesse heeft in het klimmen van wedstrijden en het deelnemen aan activiteiten. Hierin delen we vanuit het bestuur informatie over de data van wedstrijden en activiteiten. Zo zorgen we ervoor dat we bij de activiteiten met een gezellig groep(je) aanwezig zijn. Vraag bij je trainer naar de link om in de groep te komen.

Let op! Door een technisch probleem met tijdzones worden de items hieronder weergegeven in UTC-0 tijd. Dit betekent dat je +1 uur moet doen tijdens de wintertijd en +2 uur gedurende de zomertijd. Excuses voor het ongemak.

Externe Evenementen en Wedstijden (AyersRookies)


Deze agenda aan je eigen agenda toevoegen? Dat kan! Gebruik een van de volgende links: iCalGoogle AgendaHTML.


Hoe voeg ik een iCal agenda toe aan mijn apparaat?

Voor Mac:
1. Open de kalender app en kies: ‘weergave’> ‘Toon agendalijst’
2. Kies: ‘Archief’ > ‘Nieuwe agenda’

Voor iPhone:
1. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Wachtwoord en accounts’ > ‘Account toevoegen’ > ‘Anders’
2. Kies ‘Voeg abonnement agenda toe.

Voor Android:
1. Voeg de agenda toe via google calendar op een computer.
2. Open de Google Calender app.
3. Bij instellingen kies ‘Toon Meer’
3. Zet de agenda aan.